Välj ditt språk

KONCEPT FÖR BÅDE FÖRETAG OCH FÖRETAGARE

Vårt koncept "Företag i balans" är utformat för att skapa levande och friska kontor för att medarbetare ska må bättre och trivas på arbetsplatsen.

Vi berättar gärna mer!

Anpassning till naturens egen energi

Naturen stimulerar oss, men hur kan vi få denna inspiration som vi upplever i naturen in på våra kontor?

Vårt företagskoncept är inspirerat och utvecklat av naturens mångfald och omfattningen av naturens former och färger, modern ergonomi och feng shui. Konceptet bygger på de behov som arbetande människor har och inkluderar anpassning till naturens egna energi integrerat med viktiga psykologiska  aspekter.

Kontorskonceptet definieras också i arkitektur och design på den byggnad där företaget är beläget. Även interiör arkitektur och design är viktig för att uppnå bättre flöde i företagande och livskvalitet på arbetsplatsen. Vi ser kontoret/arbetsplatsen som ett integrerat system där alla sammanlänkande områden analyseras enligt feng shui och för att möta människors behov. Här inreder vi också för att reducera stress, hålla lyckade möten och för att alla ska må bra och trivas. Resultatet blir bättre kreativitet och därmed större framgång i företagandet.

Kvinnors företagande i balans

Den kvinnliga företagarens livspussel är många gånger komplicerat att lägga. Partner, barn och hem är plattformar som måste fungera för att företagandet också ska fungera. 

Konceptet "Företagsutveckling i balans" är utformat för att knyta ihop de olika delarna i kvinnliga företagares liv. Detta uppnås genom att fokusera både på hemmet och på arbetsplatsen. Oavsett om kontoret är förlagt i hemmet eller någon annanstans behöver vi se till att hitta balansen mellan dessa plattformar. Det betyder ett hem för trivsel och återhämtning tillsammans med en levande och frisk arbetsplats där du och dina medarbetare mår bättre och kan vara mer kreativa. Det kommer att utveckla företagandet på ett positivt och balanserat sätt. 

Feng shui är en framgångsmodell

Feng shui är numera en del av västerländsk affärsstrategi som kan tillämpas på vilken verksamhet som helst och kan används av alla, från småföretagare med hemmakontor till stora multinationella bolag. Allt fler företag använder feng shui som framgångsmodell för att medarbetare ska må bättre och trivas på jobbet eftersom sjukfrånvaron minskar och lönsamheten ökar. Vi vill ta det här ännu högre genom att se hur viktigt det är för kvinnliga företagare att alla viktiga pusselbitar i livet passar ihop. 

Kunder

Medborgarskolan

Studieförbundet Vuxenskolan

Öckerö kommun

Åmåls kommun

GÖteborgs universitet

IKEA

Grästorps kommun

Nordea

Peab

Sensus

Avalon Hotel

NCC

Casino Cosmopol

Centrum Sydost

Biofood

Spara
Cookieinställningar
Vi använder kakor för att du ska kunna uppleva vår webbplats på bästa sätt. Om du inte godkänner kakorna kommer webbplatsen kanske inte att fungera som den ska.
Godkänn alla
Neka alla
Funktionella/Functional
Gör att webbplatsen fungerar som den ska och att du kan använda formulär och andra funktioner. /Makes the website work properly and allows you to fill in forms.
Godkänn
Neka